onsdag 9. mars 2016

Magisk

...Ja eg veit, eg veit så såre vel at eg har lagt ut mange bilder frå dette fjellet før, men dette store lille fjellet er berre noko heilt for seg sjølv ♥ men med fantastisk påskestemning må eg dele nåkken bilde frå gårsdagen!!...Trykk på bilda for å få de større ;)


På søndag kveld fekk vi solnedgang og hodelykt på veg ned, i går formiddag var det fantastisk vårver med sol og berre heilt fantastisk med energi påfyll!!



---------------------------------------------

Søndag kveld...

Eg legg meg langflat!!....
I dag var eg bråkjekk å lot hundane få springe fritt, mamma ropte at det kom folk og eg kalla dei inn...haldt dei berre fast i nakkeskinnet, Sky den eldste skulle inn til mamma. Men, så kom turgåaren inn i råsa mellom meg og mamma så dermed kunne Sky få hilse litt på han før ho kom inn til mamma. Syyyyyykt irriterande at det skjer og det er ca 17-18 år sidan det skjedde sist og då med Sky`s farmor som ho er så utrulig lik.
Trur ikkje eg hadde gådd inn mellom to personar som prøvde å få inn ein hest, og den tanken kunne førast over her som eit tips til alle som eventuelt møte fri hund i fjellet, berre å stoppe opp ;)
Litt rart at eg på søndagskvelden vel nede frå fjellet snakka med ein som hadde ein fuglehund springande i fjellet (den kom etter oss og eg prøvde å få han inn men den sprang) at mine aldri kunne vere slik laus for dei er for glade i folk ;)))) 

Søndag kveld...

Jaja, det er verken snakk om krig, eller storforbryter, men det er berre så sykt irriterande!!...
Håpe det blir like mange år til neste gang!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...