I så fall må vel heimelaga kjøttkaker og
kålstuing komme på menyen fleire ganga er aaaaalt for sjeldan etter hans
meining og må vel sei meg einig…
Eg laga kjøttkakene av 1,4 kg kjøttdeig, 1 stor løk, 5 egg, 1 stor neve havregyn, 1 god ts. Muskat, 2 gode ts. Ingefær, akkurat passe salt og ein del render med peparkverna ;)
Kålstuing av nykål kutta i ruter som ein
koka i ca. 15 min. tok av ein del av krafta til saus. Ein god klatt smør og ca.
4 ss med mel, ca. 2-3 dl mjølk, ¼ ts med muskat, ca. 1 ts salt og 10 runde med
peparkverna ;)Eg laga kjøttkakene av 1,4 kg kjøttdeig, 1 stor løk, 5 egg, 1 stor neve havregyn, 1 god ts. Muskat, 2 gode ts. Ingefær, akkurat passe salt og ein del render med peparkverna ;)
Det var dagens store arbeid og er nesten
klar for senga……….men må vel prøve å gå meg ein liten tur før eg stupe til
køys…
Ha ein fin kveld!!Klem -Anja-
-->
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar