tirsdag 14. mars 2017

Frostatind 807 moh

Før eg reiste på vinterferie var det skikkelig vår på Sunnmøre så vi la nåkken små plana for tura vi kunne starte med no i mars...men, eg burde vel kanskje slå meg til ro når snøven kom og fjella r litt anleis å gå i, men NEI!! Dinne kjerringa her gir seg ikkje så lett, sist vi gjekk på "andre fjell" var vi på Giskemonibba og no stod Frostatind for tur. Sendte melding til ÅST og fikk beskjed om at utan ski ville dei anbefale truger - jaja då fikk det bli ski :)  
Her er Keesha ved toppvarden på Frostatind 807 MOH...
Spør Cecilie om ho blir med på skitur i morra?? Men fikk til svar at ho ikkje hadde ski, men det løyse vi med Tom sine ;) Akkurat på tirsdag sa ho ingen ting anna og når ski løyste seg så klart blir ho med!!...
No har jo ho vore med på litt tura etc. så eg tenkte ikkje meir på at ho ofte "snakka før ho tenke!". Å så DUM kan eg vere og det viste seg når vi begynte på vegen nedover!.. 


Eg har aldri ledd så masse av ei som rooooopa ut kor ho hata å gå på skiiiii!!!....
Så har eg aldri sprunge så fort på ski oppover så eg gjor når ho datt og latteren uteblei!............Vi klarte oss uten SeaKing denne gang også, men steik kor redd eg blei!

Syns du var heilt rååååå!!....Litt trening bortover så klare vi litt meir opp og så ned igjen ;)
Masse masse god og fort betring CecliMi - gleeeeda meg til fleire tura.
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk, for ei super kurshelg!!

Takk, tusen takk til dåkke alle for ei super kurshelg!! 🤩  Eg har kost meg meg huset fult i flotte «hundefolk» og ikkje minst fått lov å se...