fredag 11. juni 2021

Valpeplana sommaren 2021..!

Når ei dør lukkast opna det kanskje ei ny dør...Etter eit hektisk valpekull det stoppa sjølvsagt ikkje berre med det heller var det kanskje greit at Maya gjekk tom og då skreiv eg samstundes at eg ville kome med nye planar. Så då er det kanskje på tide å fortelje om dei no gjennomførte planane, og berre håpe at dei har gått som ønska etter vellykka parring...
Så langt ser det bra ut og Abi vise no fleire teikn på at ho er drektig.
Gler meg veldig og håpa det kjem valpa etter «Abi» no i sommar - rundt 21. juli! 
Her er ho som valp våren 2018…

Har vel sagt at livet ikkje berre skal dreie seg om hund, men det å få finne nye for meg interessante kombinasjonar som eg håpa kan tilføre rasen gode individ, ei hektisk men fin tid med valpa og ikkje minst få berike nye familar med disse herlige firbeinte er ikkje akkurat så lett å berre slutte med.!! 
Treng kanskje ikkje skrive at eg får lov å bli kjendt med så utrulig mange fine folk for det er veldig mange flotte folk som ønska seg akkurat disse herlige og sosiale firbeinte meisterverka, ja dei er jo nesten som den flottaste kunst å rekne…

Vi har venta at «Abi» skulle begynne å løpe og no er tida her, samstundes så opna det snart for å delta på utstillingar igjen og det hadde sjølvsagt vore kjekt...men, no har ho bikka tre år og det er greit å ta eit første kull slik vi kan sjå kva ho kan gi og tilføre rasen.

Eg har ett og tenkt på fleire linjer til ho, og landa til slutt på ein staselig kar, Filip og eg er takknemeleg for å kunne få lov til å nytte han på ho. 

Grunna stor pågang og ein del komplikasjonar rundt Keesha då ho hadde kull har eg ikkje hatt kapasitet til å svare alle som ønska valp.

Sjølv om mykje av livet dreia seg om hund har vi som familie også behov for litt tid til andre ting.

Difor har eg ikkje lagt ut planane eg har hatt for den forhåpentlegvis komande kombinasjonen...men, om denne kombinasjonen virka interessant for deg så ta gjerne kontakt..!

Valpane er forhåpentligvis venta rundt 21. juli 2021.

Kan nemnast at muleg ikkje alle har fått svar ang sist kull grunna komplikasjonar og i tillegg viste telefonen seg frå ei mindre bra side like før 17. mai og det vart litt problem med å få ein ny igang, men no er den på plass men e-post på maskina er fortsatt vrang. Tekniske duppedingsa er heilt klart ikkje mi sterkaste side ;)

Nyt dagen berre slik du kan..!! 

Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Melkefri Eplekake

Digg og knasande god eplekake... Server den gjerne med vaniljeis (for dei som kan spise det) eller piska krem, eg skal prøve baniljesaus nes...