fredag 22. juli 2011

Herlige solskinnsdager...

...Vi har hatt noen fine solskinnsdager, tirsdag kveld leika vi ute, det ble jeg og Katja som kasta, mens Tim stod for organiseringen. Her er bilde av Katja som kaster og poenga som vi fikk :))


Dagen i dag har vi bare nytt her på hytta...Jeg har tatt et strøk til på plattingen på oppsiden. Etter det fikk Timmen bade ute og der blei han i flere timer :)) Katja var også oppi litt, men ble nok noe i minste laget for henne ;)
Til å begynne med holdt jeg han med selskap, så måtte jeg bare prøve å begynne på et lite blomsterbed ved hyttemuren på nedsiden...Her har jeg planer om å få ned lavendel som skal blomstre og dufte godt til neste år

I går før vi dro til Tusenfryd skura jeg platten ved inngangen, tok første strøket med olje/beis før jeg la meg, så måtte det bli et strøk til i dag...Penselen datt oppi spanna, det var ikke helt etter planen ;)) Fargen ble noe lys, men skal prøve å venne meg til den...

Har fått gjort litt i dag også, men må vel innrømme at det meste av dagen har gått i sløving og atter sløving..........not good, men kan ikke gjøre for mye i løpet av en dag heller.

Når Tom kom hjem, begynte han på litt maling, han har nå snart malt ferdig de vindskiene som ikke fikk maling på seg sist, nå begynner det å mørkne, så håper han blir ferdig i dag :))

Etter pysjen var på og vi skulle roan for dagen, begynte Katja & Tim med hammer og spiker...Han måtte få være litt byggmester før han måtte inn igjen ;-))

Ser på yr.no at det er sendt ut flomvarsel for østlandet hele helgen, håper så inderlig at de tar feil...

Ønsker dere alle en nydelig sommerkveld
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk, for ei super kurshelg!!

Takk, tusen takk til dåkke alle for ei super kurshelg!! 🤩  Eg har kost meg meg huset fult i flotte «hundefolk» og ikkje minst fått lov å se...