tirsdag 19. juli 2011

Prosjekt "uthus"...


Vi har nå gjennopptatt arbeidet med "garasjen" eller hva man skal kalle det...Det var den gamle garasjen som nå har fått annen takvinkel og dratt det litt ut for å lage oppholdsplass. Vi skulle jo helst hatt solen som varmer over oss, men slik som været er her på Sunnmøre, så må vi nok bare innse at et tak er det lureste...Vi begynte etter ferien i fjor, da vi hadde fått tett tak, tok vi en "pause" - men nå er vi i gang igjen. Veggane er ferdig kledd og vinduet på nedsiden er skiftet. Vi har satt opp en vegg i bakkant for å få det litt lunere...Det er en god del som gjenstår, tok dette bildet like før vi kjørte på ferie.

Bildet her er fra september i fjor...Tom holder på med taket, vi var så heldig av papsen meldte seg frivillig som "konstruktør" og god medhjelper, stor takk til han!!

Selv om vi storkoser oss på hytta og har en del og gjøre her, skal det bli godt og kjekt når vi kommer hjem og lage det til :)) Så da har vi noe å se frem til etter ferien også!!
Under her ser dere bilder av hvordan garasjen så ut før vi begynte...


Gleder meg til det er ferdig, og jeg kanskje får lagt ut noen ord og bilder av sluttprosjektet om ikke så lenge...

Ha en fin fin kveld
Klem -Anja-

1 kommentar:

  1. Det var stor forkjell på garasjen før og no, kjekt. Fine bilder av barna i bilen. Håper dokke koser dokke i regnværet. Får jo snart besøk av de som kommer fra solfylte Kreta. ha det fortsatt fin, klem fra meg

    SvarSlett

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...