fredag 6. april 2012

Tirsdag 3. April

 ...ein tanke døgnvill!!! 
Mamsen hadde sjølvsagt ikkje sove på flyet ;)) Men var spenn klar for det som møtte oss!!
Vi kom ut av flyet, gjennom passkontroll og visumgreierne, henta bagasjen og fann sjåføren våra, vel ute (eller kan vi kalle det – VARMEBOMBE) av med kleda midt i inn-/utgangen og opp med det første og beste i kofferten som singletar og sandala.
Vi blei henta i VIP bilen til New-Nordic så komforten var bra, han stoppa undervegs slik at vi kunne handle inn drikke.
Vel framme på «The Hill» pakka vi litt ut og fikk oss ny sjåfør til et senter for innkjøp av meir drikke og litt ymse småting ;)  Fikk varene i kjølen så ut på Katy`s for ein liten matbit.
Bassenget kalla og barna var ivrig etter å komme seg uti, Timmen så ivrig at han springe på verandadøra med et stort smell og datt rett i bakken!! Det gjekk verst utover kneet (en skikkelig blå Donald kul) – men det var ikkje så masse å tenke på for bassenget frista stort kan du tru!!


Som dåkke ser har dei det heilt topp!!
Dei bada nåkken tima til vi fikk halt dei opp igjen, etter dusjen var vi så trøtt at vi skulle ta en time på senga. Vekkarklokka satt på så det skulle gå fint – trudde vi!! Ej har klart å trykke den av og når vi våkna var det mørkt, spurte Tom om vi skulle sove rundt og prøvde på det utan hall…Vi var lys vakne kl. 22.30 så det blei en spesiell dag/kveld, vi prøvde å sove igjen og klarte det til slutt.
Eigentleg ikkje rart vi blei utslått når vi siste døgnet i Norge låg på mellom -10 til -2 grader og kjem hit og her var 39 grader i skuggen!! (Det er nok ikkje ofte det er så varmt her, så om vi kan komme med ønske hadde det vært greitt med ei 5-6 grader ned ;)

Småtrøtt helsing frå Thailand...

1 kommentar:

  1. Kor flink du e å skrive reisebrev,det var rett koslig å lese kosj'n turen He utarte sej så langt Anja.Så kjekt dokke får en sånn tur...veit kosj'n d e sjøl med hunda og ferie....håpe du fortsette med reisebreva,kjempekoslig,- nyt resten av ferien:))
    Toveklem:)

    SvarSlett

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...