tirsdag 16. oktober 2012

Gammalt nytt...


Tøffe glass med forskjellige oppskrifter frå Lene Bjerre. Stilig pute og lampe levert av Nomi-Import... 

«Gammalt nytt» - jepp...legger her inn nåkken bilde som eg tok for fleire dagar sia…Når eg var ein snartur innom butikken i dag hadde dei allereie plukka vekk den eine utstillinga og planar for å lage ny :)))
Tida er nok snart inne for å lage juleutstillingar – akk ja, vi er kun halvvegs i oktober og kanskje litt tidleg for jul tenker du?
Svaret er vel ja for dei fleste, men når November banka på døra må jule- og adventsvarene vere i butikken slik at alle kundane får tid til å lage julehus til 1. Desember 

Fine lysestakar, fat og krukker frå forskjellige leverandørar, her også lekre lys frå Lene Bjerre...

Sjølv blir eg litt «frustrert» 
når eg går inn i eller forbi butikkar som har julevarene i hyllene allereie i September!! Litt av sjarmen med førjulstida blir vekke når vi får det servert så tidelig, eg vil ikkje ha julepynta butikka, musikk og herlig lukt før i månedskifte Oktober/November.

Dermed lagar vi ei lita utstilling her før sjølve juleutstillinga er på plass ;) Så håper vi du gleder deg til at vi får jula i butikken!!(?)

Ønska dåkke ein fine kveld og HEIA NORGE!!
Klem –Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...