søndag 6. august 2017

Når kjerringa er...

..."heime aleine!" skjer det stort sett alltid noko på eit vis...Nesten som det skjer ein slags mystisk greie der eg henta fram lyste og krefte som eg ikkje alltid trur bor i meg........Ja så langt kom eg meg i det innlegget som eg begynte på for eit par veke sidan - etter det kom mann og son heim og for igjen (Katja også) etter forma vart litt betre og no er eg heime aleine igjen ;))
Men, for å skryte litt av meg sjølv så må eg poste det berre eit par veke for seint!!
For eg hadde 8-9 daga aleine her ilag md Katja der eg var mykje ute ilag med dei firbeinte og fikk laga til litt i hagen, og det "største" var trappa som eg grubla slik på. Ikkje det enklaste å få laga til aleine då det var vanskelig å få feste etc. men eg gir meg ikkje med det første! Men, det var rett forjævelig å kome til og ligge der å vri ryggen visste eg straffa seg, men gleda over å lykkast er større enn å tenke på plagane dagen derpå og den etter der igjen ;) 
Syns alltid det er så kjekt å kunne overraske med noko når folk kjem heim...men mest av alt må eg innrømme at eg jobba best når eg får sulle i eige tempo. 
Neste prosjekt "rekkverk ved plattingen utfor hunderommet" kom til sjølv om her var folk, men då eg gjekk igang med det var mannfolka opptatt med å sume ei plate ;)
 
Det her var litt av eit hovudbry!!...Eg hadde sett for meg ei trapp som var alt for komplisert for mitt blonde hovud å gidde å prøve på. Å då eg gjekk i gang ante eg ikkje korleis eg skulle angripe det og hadde ikkje mykje trua på meg sjølv ;)
Tidligare i år var vi eit team (pappa, Tom og eg - ja åsså bror som kom med ideen også stakk til sjøs)som satt opp støtte og ramma til ein sto, flott og fin terasse på nedsida av garasja og ved utgangen til hundane, men trappa måtte eg få fundere på...
Det vart nokre tura til Obs bygg...å dinne dagen som dei fleste var det vi to og mannfolka som handla. men sikkert litt spesielt når eg kjem med kjole (det er jo vanleg) med flagrande jakke og sko med hæla!! ;)
Å her fikk gubben, foreldra mine og nokon til sjå kva eg hadde styrt med dei siste dagane...
Platten før og etter beising...å når ein må ta litt hensyn til kroppen prøva eg å finne greie løysingar. Kva er vel betre å bruke til flytting av ting og tang enn ei tralle som brukast til hundeutstyr?? 
Etter trappa var klar måtte vi ta pause og inn på Emblem for å bade...men, eg fekk forbod om der var masse folk pga alle blåmerka mine og ikkje minst "rumpa på magen"...Så eg vart sitjande på berget ilag med måsane, men det var heilt greit for det var litt kaldt ;)
Dei fleste veit sikkert at eg er nøgde med trappa, men for å sei det helt ærleg så sys eg at den er heilt grei og at eg sjølv er dritgod!!... :) 
 Hundane syns også det var digg med ny platting som vi kunne sitje på ilag........elle dei gir vel blanke i om det er platting, gras eller grus så lenge vi er ilag ;)
Viktig med litt forskjellige prosjekt!...Å akkurat her har dei holdt på kvart år også skylle regnet vekk både jord, bark og sikkert planta...
Å for å sei det slik så vart det ikkje betre då eg ko med den firbeinte bølingen min, så derfor måtte eg gjer litt. Det meste av stein hadde eg og Tom kjøpt for ei tid sida, men så vart det berre ikkje begynt på. Men, no må eg berre vente til at plantane får kost seg slik at vi ser skikkelig resultat...

Eg trur vi alle klare litt meir enn vi trur, ja vi må berre prøve!!...å om vi må "ligge litt" etterpå så er ikkje det så veldig gale om du har fått utretta noko som er positivt for deg og dei rundt de♥ sjølv om ein er sjuk kan ein ikkje berre vera til pynt...
Ha gjerne ein innhaldsrik søndag - men eg, skal berre kose meg med dei firbeinte!
Klem -Anja-

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Bare og stå på,vi kan ikke gjøre mer enn det som er mulig likavel. Vi har jo energi i hodet til mange ting,men litt verre og få den ut til musklane alltid. Men de perfekte må bare kose seg med og ha ei tro om hvor perfekte de er,så kan vi bare vise frem det vi har gjort,og ikke bare tenkt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for hilsen!! :)
   Ja, det er ikkje alltid lett, men ein må leve livet og gjer så gdt ein kan...Ønska deg ei fin veke!!
   -Anja-

   Slett

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...