tirsdag 13. april 2021

Bikka 5 veker ung...

...å så ubeskrivelig herlig å få seinka skuldrane og berre nyte valpetida. 
Men, dei som ser for seg eit søtt valpekull og som drøyme seg vekk i rosa skyer og berre søt musikk med eit heilt valpekull i hus, dei må nok tenke litt til før dei drøyme vidare for det er så mykje meir enn berre det ;) 
Mandag 12. april var valpane ein liten kjapp tur ute for første gang...Sol og lettskya men med litt vått underlag vart utserveringa rask men god...
Her gjekk dei alle 11 rundt saman og vi i same kohort slapp sjølvsagt unna munnbind og halde avstand, men pilsa får vi ta igjen seinare i for meg betre selskap...

Kan ikkje sei anna enn at det er ein fantastisk herlig gjeng det her og innimellom skimta eg nokre herlige hovud, ja heilt klart reint objektivt sett ;))

Men, no ser det ut til at den mest kritiske tida er over både for dei minste valpane det har det heldigvis vore ei lita stund no og ikkje minst for Keesha som virka sprek og hoppa med stor iver og glede etter snøballa no midt i april, men eg ser sjølvsagt at ho er prega av det som har vore.


I går var ein fin dag og Keesha slikka sol ei lita stund. Ikkje det beste bildet av ho der ho står vridd og med bakparten i oppoverbakke, men med 11 små er det ein lite glamorøs tilværelse, så å sjå bra ut det skal ho nok ta igjen etterkvart ;)
I dag felle snøven tett med stor fløyelsflak så det blir heilt klart innedag på gjengen...

Det har vore nokre tøffe og bekymringsfulle veker med 24 timers døgnpass og difor har eg ikkje hatt kapasistet til verken å ta telefon, sende meldingar og svare på alle e-postane som har ramla inn. Det har vore så stor pågang etter valp at det har vore oppi 10 meldingar for dagen og eit utal ubesvarte anrop på telefon.
Sjølv om det hadde vore normal tid rundt tispa og valpane ville eg nok ha litt problem med å svare alle...alle skal få svar, men kan ikkje love noko med det første.
Når det er krise på hunderommet så har eg beklagligvis lagt vekk alt av spørsmål om valp også til dei som har blitt tildelt valp...kun prøvd å svare dei som har kjøpt hund tidligare som har hatt forskjellege spørsmål.

Det kjem snart fleire bilder etc. i mellomtida håpe eg alle berre nyt dagen ♥♥♥

Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk, for ei super kurshelg!!

Takk, tusen takk til dåkke alle for ei super kurshelg!! 🤩  Eg har kost meg meg huset fult i flotte «hundefolk» og ikkje minst fått lov å se...