mandag 27. juni 2011

En strålende helg!!


Ikke ofte man opplever slike helger, men når man har en slik helg, så kan man leve lenge på den...Med bobil, "vanlig" bil og hundehenger tok jeg, Tom og barna, med oss fem hunder og hadde koselig familie-/hundetur til Eid!!
Fra oss var det påmeldt 4 hunder, vi hadde med "Tommy" - Kvasneset`s Great Pretender, "Gyda" - Kvasneset`s Greys Anatomy, "Lisa" - Kvasneset`s Lisa og "Ayla" - Kvasneset`s Ayla.
Lørdagen ble Ayla beste tispe med cert og BIS veteran!!

Lørdagens kritikk av Ayla - 11 år gammel tispe i fantastisk kondisjon med herlig showtemp. Er noe liten, men med tiltalende hode, god hals, kropp med gode linjer, herlig overlinje, velvinklet bakpart. Beveger seg fantastisk, god pels, en fantastisk veteran.

Excellent, 1 konk, CK, CERT, 1 BTK, BIR VET, BIM - BIS veteran

Bilder av Ayla sammen med hannhunden "Zack" som ble BIR lørdagen. Så ser man et bilde av hvordan en primadonna har det etter nesten endt dag...

Søndagen var vi på plass igjen, ny dag og nye muligheter...vi hadde vel ikke forventet en ny like bra dag, men den ble enda bedre!! Ayla beste tispe og BIR, Tommy og Lisa nr. to i hver sin klasse med CK...


Søndagens kritikk av Ayla - dommer: Filip Johnsson.
11 Årig veteran av fantastisk typ og i fantastisk kondisjon for denne alder. Vakkert feminint hode, utmerket hals, rygglinje og kryss. Velvinklet foran og bak \, utmerket kropp, utmerket rørelser. En imponerende raserepresentant.

Excellent, 1 konkuranse, CK, CERT, 1 BTK BIR VET. BIR - BIS 3 & BIS Veteran!!


Søndagen stilte vi også en oppdrettergruppe bestående av: Tommy, Gyda, Lisa og Ayla...
Gruppe bestående av 3 kombinasjoner. Mycket typlike individer, gjennomgående vakre edle hoder, utmerket halser og rygglinjer og mycket bra rørsler på samtliga individer. Resultatet er å gratulere!

Hederspremie


Vi har hatt en super helg, både to- og firbeinte!! Barna storkoste seg og Tim "debuterte" i barn & hund!! Jeg kan skrive mye om latteren og showet fra de to - de sjarmerte samtlige rundt ringen...Her er noen bilder av the dreamteam :-))

Det var massevis med glede i den lille tassen og Ayla hengte på og trivdes godt i andre enden av snøret....Skal bli kjekt om han også vil fortsette med denne interessen...

Katja liker å stille barn og hund, hun får stilt hunden rett og jobber godt når hun sringer med dem, hun ser på hunden, så det lover godt for fremtiden!!

Katja og Gyda i barn & hund lørdagen, hun stilte begge dager...

Jeg må også få takke alle for gratulasjoner på nettet, sms og ikke minst hyggelige telefnsamtaler, det har vært en fin fin helg som jeg gjerne tar i reprise
Med noen bilder fra helgen, ønsker jeg dere alle en fin kveld!!
Klem -Anja-

3 kommentarer:

 1. hele familien i farta,ser så koslig ut og nå kjente jeg det rykte i "utstillingsfoten" altså!!!
  Gratulerer med de supre resultatene,kjekt det går så bra slik som du står på ( og sliter deg ut!!!) Men jeg skjønner deg så godt,når man holder på med noe man liker så ¨får man så masse inspirasjon og glede at bivirkningene får være bivirkninger!!!! Har store problemer med data og kommentering og ditt og datt for tiden,men jeg har tittet inn på bloggen din og sett de fine innleggene dine.Nydelig blomsterbinderi...misunner dere denne tiden med brudebuketter etc ja!!!! Masse fint nytt også...må komme meg ut en dag og snope litt :)))Det der pekeskiltet er jo bare knall...hihi ;)
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig hilsen Tove :))
  Ja, vi har hatt en super tur og barna vil gjerne fort på tur igjen...så skulla bare tatt de med til Trondheim i helgen, men har ikke meldt på...
  Vi har fått inn masse fine varer, så du må bare ta deg en tur innom! Ellers koser vi oss med mye å gjøre på blomsterfronten!!
  Vi sjåast...Klem -Anja-

  SvarSlett
 3. Ei fantastisk og magisk helg som vi kan leve lenge på :-D
  Klem

  SvarSlett

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...