Gratinert Gyros er enkelt, kjapt og godt...du velger sjølv om du bruker heimelaga stappe (som absolutt er best) eller om du laga det av posestappe som eg oftast gjer, eg krydrer godt med forskjellig krydder alt etter humøret ;)
Sett omnen på 200-220 grader...så steiker du passe mengde med gyroskjøtt og laga potetstappa.
Smør ei ildfast form, legg først i potetstappa, så gyroskjøttet, hell over 3 dl med matfløte og til slutt ost på toppen...
Steikast til osten har fått fin og gylden farge...server med god salat og litt brød!!...
Håpe det frista...
-Anja- ;)
Hørtes godt ut:)
SvarSlettMin bedre (?) halvdel liker selvfølgelig ikkje potetstappe!!!!!
Blæ:)
Kos dokke på tur!
Toveklem :)
Tusen takk for det Tovemor :)
SlettDå tek du litt deilig pasta i bunnen og får då ein krema pasta i bunnen til herlig gyroskjøtt...skiva poteter kan også brukast for då blir det også veldig godt ;)))
Men husk litt godt krydder til pasta/mos/poteter!! :)
Klem!!