...mmmmmm sunt og veldig godt :))
Eg begynne med å strimle passe stor svinefilet som eg marinerar i olje, 1-2 fedd hakka kvitløk og limesaft frå ein lime.
Kuttar opp hodekål, aspargesbønner og sukkererter.
Woka først kyllingen i varm wok/steikepanne, så kvar porsjon av det grønne.
Til slutt blanda eg alt og tilsette ein "dressing" av 2-3 ss olivenolije, 3 ss kikkoman, 1 (lita) ts sukker, og litt pepper.
Rør inn litt cashewnøtter og den er klar for servering :)))))
Verdt å prøve, ha ein grøn dag!!
Klem -Anja-
Anja`s ♥ skatter er mange, men er også for meg eit dekkande ord...Her i huset har vi mange skatter, alt frå to herlege barn på to bein, til svarte sjarmerande skapningar på fire bein :-) Her er sjølvsagt som med dei fleste andre, eit par "ting" som ligger hjerte nærast og er av større betyding akkurat for oss... Legg gjerne igjen ei lita helsing/kommentar til meg :)
mandag 26. august 2013
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Takk, for ei super kurshelg!!
Takk, tusen takk til dåkke alle for ei super kurshelg!! 🤩 Eg har kost meg meg huset fult i flotte «hundefolk» og ikkje minst fått lov å se...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxP_mbzg8Y0XS2OpY1nKkeUxENU_05nj3k0OhbzPz_dDVKdwz-GMxHejbgrE6mme0SkZLtfOmMTXwCPhxheicTpQxOT00XCIyYHvU0XeQfXKncpTOPYg1_BqoxsYfqEjrC0U1HwlGL7gOktEjPqRmAjsqw74hJX2WbA98UHa9U6Cfu_xwQOwfJcJM6_-Ef/w301-h400/IMG_7967.jpeg)
-
Her er same hund som eg har klipt berre ein gong tidligare... Tidligare hadde eg skrive ein del om klipping i tilegg med detaljerte bi...
-
… Mandag var eg så heldig å få gå på tur saman med Katja igjen og den dagen gjekk turen på den Trondhjemske Postveg oppover til Ljøsetra og...
-
...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar