mandag 26. august 2013

Grøn svinewok

 
...mmmmmm sunt og veldig godt :))

Eg begynne med å strimle passe stor svinefilet som eg marinerar i olje, 1-2 fedd hakka kvitløk og limesaft frå ein lime.
Kuttar opp hodekål, aspargesbønner og sukkererter.
Woka først kyllingen i varm wok/steikepanne, så kvar porsjon av det grønne.

Til slutt blanda eg alt og tilsette ein "dressing" av 2-3 ss olivenolije, 3 ss kikkoman, 1 (lita) ts sukker, og litt pepper.
Rør inn litt cashewnøtter og den er klar for servering :)))))


Verdt å prøve, ha ein grøn dag!!
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ut på nye eventyr...

Det var ei diger hamn med mengder av seglbåtar (og litt andre) var det som møtte meg då vi kom fram...Kristian hadde jo vore her før og fann...