tirsdag 8. oktober 2013

Tur til hytta

Dinne gangen var det eit "ork" å begynne på turen...men berre ein kjem seg i bilen går det greitt. Opp i romsdalen kunne vi skimte godt vêr i det fjerne :))
Det var ulykke nær Bjorli, såg ut som ein "smuglerbil" då det låg eit svært lass med Lidlposa uti grøfta...på nettet såg vi det var ein bil lasta med øl og personen var "forsvunne". Politihelikopteret med varmesøkende kamera "møtte vi" på Dombås.
Litt morsomt å sjå seg til sides og bak der skattane mine søve godt, men berre ei som ligge å lure bak solbrillene ;)
Måtte ta bilde av dei vakre fargane når vi kjørte "over Lena" på toten...tenker alltid på herligste Lena når vi kjører her, sjølv om henna "stamplass" er Dombås :))
Vegarbeid er det masse av på denne strekninga...og rett før Hønefoss viste disse vakre fargane seg...
Som regel er det natt når vi kjem ned, så godt å komme midt på dag til ei forandring. Det blei stopp for middagshandel på Galaxy i Hønefoss :))
Godt å komme fram, sjølv om Katja syns eg tok ein alt for tidelig kveld når eg la meg før nyhetene kl. 21...men etter nåkken tima på sofaen etter bedring er senga best ;)

I dag har vi hatt oss ein liten skogstur og det er alltid like kjekt å skå kor vi havna på retur :))) Ser fram til fine daga ilag med familien...
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...