torsdag 14. februar 2019

Valentinsdagen ♥

Eller kanskje sei du alle hjartersdag eller kjærleiksdagen ♥
Det kan både vere bra, godt og greit å bli minna på at vi kan vere litt ekstra god, fortelle nokon at vi er glad i dei, gi ein klem og eit kyss...men, bør det kun vere for ein dag!?

Eg er faktisk der at vi kanskje burde ha gode tanka litt oftare, og ønske kvarandre fine daga fylt med kjæleik og glede minst ein gang for veka. Ja, for livet er no å det handla om at vi skal ha det bra når vi først er her å kva er vel då betre enn latter, glede, kjæleik, klemmar og gode ord...å det gjerne innimellom alt anna i ein hektisk kvardag..! 
Det er jo faktisk ikkje mulig å få nok av det så kvifor er vi då kanskje så dålige på å gjere akkuart det!?
Burde eg her kanskje snakke for meg sjøl og ikkje vi? Nope, eg trur faktisk veldig mange av oss kunne blitt flinkare på akkurat det.
Om du då tenke at du har nok og kanskje meir enn nok då må du berre slå deg til ro at då er du ein av dei heldige som gå rundt der ute... :)

På kveldsturen ilag med min kjære bror og 4 firbeinte så knipsa eg denne snappen å syns den passa digg i dag ♥ I dag kun for at det er kjæleikensdag..? Nope, den hadde passa like godt i morra...


Ein dag til å feire noko spesielt er vel og bra det, men kjærleiken bude ein feire kvar dag ♥
Ønska de alle dagar fylt med liv, latter, glede, kjærleik, nærleik og klemma...berre ikkje vent gjer det i dag ♥♥♥
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...