lørdag 26. mars 2011

Earth Hour...

I kveld mellom kl. 20.30 og 21.30 er det Earth Hour, der det oppfordres til å slukke alle lys...
Jeg er for så vidt med på den, men skulle kanskje ønsket at vi alle brydde oss litt mer enn kun 1 time i løpet av et helt år!!
Det vil si, det er 365 dager i et år (bortsett fra skuddår), det er 24 timer i et døgn, det blir da 9125 timer i løpet av et år. Minus den ene timen vi har Earth Hour, vil det si at i 9124 timer i året tenker vi ikke så mye på hva vi bruker av energi (satt på spissen)...det er kanskje noe å tenke på!??
Skal slukke litt og tenne flere lys, men det kan vi gjøre heile året gjennom :-) Ikke bare er det med på å spare energi, men det er koselig og skaper en fin stemning...

I dag har jeg vært på kurs og er helt utmatta...ikke godt å være på "skolebenken" når man ikke er bra, men da er det godt å ha noen hvite glass med små skrift på ;-) Det har nok gått med en del hvite "drops" - men jeg håper det er verdt det til slutt...Om man ser flere sider ved det, så har jeg godt av å komme meg ut av huset for litt sosialisering :-)))

Nå spilles det landskamp, så får vi ønske Norge lykke til og håpe det går deres veg!!
Ha en fin fin kveld alle sammen...
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ut på nye eventyr...

Det var ei diger hamn med mengder av seglbåtar (og litt andre) var det som møtte meg då vi kom fram...Kristian hadde jo vore her før og fann...