tirsdag 15. mars 2011

Hund i media...

I dag var det om valper og flatten på NRK1, i programmet "Ut i naturen"...Flatten e i vinden som aldri før :-)) Verdens største hundeutstilling gikk av stabelen frå torsdag - søndag i Birmingham. Nesten 22.000 hunder var påmeldt og blant finalistane var flatten "Jet" som vann sin gruppe på torsdagen.

Ingen flat har vunnet BIS på Crufts, siden den store Shargleam Blackcape i 1980!! 31 år skulle det gå og på søndag kveld gikk Vbos The Kentuckian til topps og ble Best In Show på Crufts 2011!!! GRATULERER!!

Når man først driver å legger ut linker med filmsnutter av flatten, må jeg vel bare legge ut reportasjen som jeg og Katja var med på i romjulen 2009 :-))Det var en gang, men tror nok ikke det blir en lenger historie på film. I så fall må man ikke ha nysgjerrige hunder som setter meg helt ut, ei heller naboer som står rett ned i vegen.

Ellers er lysten på trening, sosialisering etc meget stor for tiden. Må vel bare prøve meg snart, så får jeg bare ta det som følger med et smil, og tenke på at det var vel verdt det :-))

"Nora" sender en liten hilsen fra sofakroken :-))

Ha en fin kveld...
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...