mandag 8. april 2013

VÅRFORBEREDELSER ♥

Vår er den tida vi kan legge ein lang vinter bak oss og vi kan sjå fram mot lysare tider og har ein forhåpeltelgvis fin sommar i vente. Her på Sunnmøre har vi i fleire daga hatt herlig vårver før det natt til laurdag bygga seg opp ein kraftig snøstorm!!...Lysta til å begynne å pussle i hagen er der s absolutt, men no må vi vente litt til det kvite teppet har gjort sin retrett ;)
Eit av dei første herlige vårteikna...

Men inne kan ein alltid ha vååååår...for meg kjem vårfølelsen når jula pakkast vekk, når vi får første primula og muscari i butikken og ikkje minst når sola kjem på vinduet igjen rundt 2. februar ;)

Det har ikkje blitt heil vanleg vårforberedelsar her i huset enda, men vi har tatt dei innvendig på hytta...Vi har vaska, lufta, rydda og ordna på hytta og den er klar for våren og ikkje minst sommaren når vi er tilbake på det glade austlandet ♥♥♥

 Eit glass vin til vasken :)
 Grønt er skjønt...veffal om våren ;)

Vårvasken på hytta ferdig og med det ønska eg dåkke ei fin kveld ♥♥♥
Klem -Anja-

6 kommentarer:

 1. Så mange deilige perleblomster!
  Da er det vår !
  Ønsker deg en NydeligFlott uke
  og lykke til i Nib´s utfordring!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 2. Nydelige blomster på sjarmerende stol:O)! Lykke til i utfordringen:O)! Klem fra Neri :O)

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder fra deg! Likte veldig godt den grønne vekta, men så er jeg veldig svak for grønt da. I skrivende stund snør det her jeg sitter, men våren kommer vel forhåpentligvis i år og. Fin kveld til deg :)

  SvarSlett
 4. Tuuuusen tak for koselig hilsen!!
  Ja liker godt vekta og måtte ta med dei "jyselige" grøne glassa også...matcha med bilde malt av eit av barna våre ;)
  Ønsker deg ei herlig helg!! :)

  SvarSlett

Takk, for ei super kurshelg!!

Takk, tusen takk til dåkke alle for ei super kurshelg!! 🤩  Eg har kost meg meg huset fult i flotte «hundefolk» og ikkje minst fått lov å se...