lørdag 30. april 2011

Bajas, Lisa, Nora & Heike...


"Nora" ligger her utenfor hytta...fant ikke et ståbilde som var brukbart...

Med oss av de firbeinte på påsketur var Bajas, Lisa og Nora ♥♥♥ Skjærtorsdag fikk vi besøk av Solveig, Cecilie og Heike...Alltid koselig å treffes!!
Cecilie var så snill å bisto med klipping og "litt" bildetaking :-)) Blir jo aldri fornøyd, om et bilde er bra, så viser ikke hunden seg fra sin beste side. Men, noen bilder ble det og må plukke ut et for hver hund!
I dag skulle jeg egentlig hatt 2 samling på ringsekretærkurset, men med ryggen som har vært verre noen dager, må jeg bare si at helsen kommer før kurset, å sitte i 2 dager er ikke så lurt...kan ta meg en tur ut å tussle og ta meg en tur innom jobb ;-))
Verdens beste "Lisa" på fire bein...


Grogutten over alle gromgutter :-)) "Bajas"...



Så til slutt Guttungen "Heike" - Han er enda uferdig, men gleder meg til å følge han videre...han har et herlig uttrykk og ikke minst en sjarmerende utstråling :-))

Vårlig hundehilsen fra meg ♥♥♥
Klem -Anja-

fredag 29. april 2011

myCinnamonGirl...


Da har vi fått inn herlige, fine, koselige og skjønne klær fra myCinnamonGirl ♥♥♥ Katja var igjen nesten først i kassene ;-))
Det har vært mange fornøyde kunder i dag, og er så glad for at vi kan glede dere alle med koselige klær...May Britt stilte sporty opp for photoshoot!! Hun ville sjekke hvilken farge hun skulle ha, jeg ville ta bilder ;-)))



Da vil jeg bare ønske dere alle ei riktig god helg!! Dere er selvsagt ♥lig velkommen innom butikken...i morgen lørdag har vi åpent fra kl. 10.00 - 15.00
Klem -Anja-

torsdag 28. april 2011

Vår i butikken...

Her bilde fra det "nye" hjørnet vårt ♥♥♥


Muscari - de er bare så herlige...disse er planta i et bulkete zinkfat...

Det lyser av vår i butikken...Det er mange nye varer og ikke minst er det mye på veg inn :-))
Igjen har vi hatt en snuoperasjon, vi får hele tiden nye ideer...jeg er innom å går et par runder, finner på noe nytt og kommanderer i veg, skal tro hvor lei de er av meg, kun innom for å kommandere ;-)))

Så, nå vil jeg bare dele et par bilder...

Det bordet som stod ved vinduet mot Nordea er nå flytta og vi satt inn et mindre et...deilig å få mere rom og godt med plass!! Det bordet er flyttet helt på andre siden og er fult med salgsvarer, vi har priset ned flere varer med 50% så her kan du gjøre et kupp :-))


Vil ønske dere ei fin helg, spesielt til alle dere som har konfirmanter til helgen, og minner om at vi har massevis av lekre sommerplanter til gode priser!!
Så for de som kan benke seg foran tv`n...koooooos dere med bryllup ♥♥♥
Klem -Anja-

tirsdag 26. april 2011

Nå er klærne kommet!!

...Veffal en liten smakebit ;-))


Nå er de første klærne fra Sagen Vintage Design kommet!! De er bare så utrolig fine og allerede første dagen har det gått ut flere kjoler!
Vet ikke om det er flere i området her som har de, det er kjekt at det ikke er så mange og dette er noe som ikke alle har, enda mere spesielt å eie en slik nydelig kjole...



Katja stilte villig opp som modell, veffal for den som hun hadde mest lyst på ;-) Men, etter noe forhandling prøvde hun flere kjoler...Er de ikke skjønne??



Velkommen skal du være ♥♥♥
Klem -Anja-

mandag 11. april 2011

Det skjer...

...nye ting i butikken :-)

Vi har hatt planer siden januarmessen 2009, men vi har gått med planer og viste ikke hva som skulle vike for plassen. Jeg ville egentlig få klær med en gang, men ble rådet til å vente for å gjøre meg kjent med alle de leverandørene vi hadde fra før også de nye på gavesiden.

Har egentlig ikke angret på det, for det er mye å holde styr på alle de leverandørene som vi har varer fra i butikken, men har savnet den lille delen med klær som jeg så gjerne har ønsket.
Etter at vi bestemte oss for å ta inn litt klær og satt det i bestilling, har vi fundert på hvor vi skulle ha det, på seinhøsten i fjor fann vi ut hvor...

I og med kjøkkenavdelingen skulle vekk, var det bare å ha planene klare i hodet og glede seg til våren!!



Kjoler og tunikaer med skjønne motiver og herlig stoff fra Sagen Vintage Design...

Å nå er den her :-)) Dette har vi ventet lenge på for å si, utrolig at vi jentene på butikken har klart å holde på hemmeligheten sååååå lenge. Jeg hadde noen spørsmål før jul, var så vidt jeg klarte å komme meg ut av det, men det gikk...Vi var tenkt til å "annonsere" det når klærne var på plass, men nå siste uken har de i butikken fått en del spørsmål om hva vi styrer med, så da er det på sin plass å si det til dere alle...
Vi holder nå på med siste rest av prøverommet, så kommer klærne i løpet av kort tid!! Vi har valgt å ha litt tunikaer etc. som ikke de to andre klesbutikkene i Langevåg har, så vil noen ha noe annet, så kanskje de kan få det her hos oss...

Det vil komme klær til både mor og datter...

Kjøkken avdelingen blir borte, men vi har fortsatt serviser, kopper, kanner etc. og til høsten/jul kommer det selvsagt inn igjen panner...
Etter det vi erfarte, hadde både Bunnpris og Coop (nå nedlagt) masse med kjøkkenutstyr og vi solgte mindre og mindre av det. Derfor vil vi gjøre en endring og kanskje ha noe "spesielt" som ikke alle andre har!!

Håper det vil falle i smak ♥♥♥
Solen skinner og jeg ønsker dere alle en fin dag...
Klem -Anja-

torsdag 7. april 2011

Oslotur...

Nå har vi hatt to "avslappende" dager i Oslobygda...


Et forblåst par på Operaen...

Som regel når jeg skal ut på reise, bruker jeg å ha det meste planlagt, er ikke så veldig impulsiv der nei, men nå har jeg vært det også…ca. to-tre timer før flyet gikk, heiv jeg meg rundt, bestilte flybillett til meg og Tom, fikk mamma til å flytte inn her for å passe barna og hundene :-))

Ikke en gang hotellrom var på plass før vi dro, så vi tok flytoget til Oslo S, en liten matbit på Oslo City mens vi ”leita” etter rom…vi endte på Thon Hotell Terminus, det er et greit hotell som jeg har brukt flere ganger. Vi skulle også ut å spise, men etter utpakking var jeg utslått og klar for senga…

Opp til dekket bord og klar for en solskinnsdag. Vi hadde noen småting å ”fikse”, før vi dro i vår lille leiebil fra Bislet Bilutleie, dette var en Toyota Verso som var en liten raring…

Turen gikk fra Oslo til første stopp Hønefoss, for de som kjenner oss godt vet sikkert hva vi skulle her. Joda, Galaxy for en nyyyyydelig kebab!! Jeg mener det, dette er den beste kebaben man kan få ;-) For de av dere som er trofast til enten ho Grete eller han derre Fedon, vær utro i en halvtime, det er det vel verdt!! Så får du ta ei ekstra treningsrunde og telle videre på kaloriene seinere på dagen...

Vi tok en snartur oppom hytta for å sjekke hvordan det så til der, så kjørte vi om Drammen tilbake til Oslo.
Vel tilbake gikk turen til en Pub for en kaffe og prat med Finn Arild, alltid like kjekt å treffes!!
Jeg bestemte meg for at denne kvelden skulle vi kose oss, så jeg kjøpte med meg noen for meg nye flasker med noe muserede godt i, tilbake til rommet og en dusj før vi skulle ut.
Det ble "selvsagt" Fridays denne middagen ble inntatt, dette er Tom`s favoritt plass, i og med det ikke er ofte vi er på tur i lag, kunne jeg ikke nekte...og selvsagt fikk vi god mat!!
Om noen tror jeg både fikk sett ferdig "gullrekka" på TVNorge eller drukket noe, må de tro om igjen. Jeg sovna omtrent med en gang jeg var tilbake...


Dette er vel det nermeste jeg kommer en "erotisk film" - rumpen til en statue i Vigelandsparken.... :-))

Så var det deilig frokost og pakking...Vi låste inn bagasjen på hotellet og skulle nå innta Oslo i den mening å være kulturelle!!
Det begynte med taxi fra hotellet til Vigelandsparken...Her var vi kulturelle, turister og ikke minst kjærester :-)) I og med jeg hadde en del god drikke, kunne ikke dette gå til spille, så det ble slått over på en vannplaske!! for så kunne jeg "nyte" det på en litt sær måte...(Tom ble litt flau når jeg igjen skulle helle over og jeg ba han om å stå foran meg slik at ingen så det...)

Denne karen var ikke sinna denne dagen.......men, det er en annen som alltid er like sint ;-)
Joda, det e Sinnataggen...


Etter en gåtur fra Vigelandsparken i en bue og ned til Skøyen, tok vi taxien der fra og til Operaen.


En tur til Karl Johan for lunsj og is og relaxing på Aker Brygge :-))

Så var vi innom Verkstedet og slo av en prat med Finn Schjøll, han var jo festlig som alltid...Men, det at jeg trengte å gå rundt i Oslo, for å få inspirasjon skjønte han ikke, det skulle være nok å ta med seg "han derre" (pekte på Tom) hjem. Det var det mest inspirerende siden andre verdenskrig :-))) Jaja, og Tom fikk ikke helt med seg hva han sa....hehehe... Mannen er jo full i "tull"/gullkorn og vet hvordan han lager stemning. Det må sies at den vakre kistedekorasjonen i Wenche Foss begravelse var det Finn som laget...
Han sendte oss også videre for å se en annen butikk, så vi ble enda bedre kjent med hvor ting ligger ;-)

Vi har hatt en lang og fin dag, så det blei mye kaffe- og øldrikking på slutten, vi var sliten og ikke minst ante vi ikke hvor vi skulle gå...Ryggen holdt overraskende "bra", litt problem her og der og ikke minst så jeg ut som ei 90 år gammel dame når jeg skulle røyse meg å begynne å gå. Men, det var vel verdt turen og ikke minst det å få tid til hverandre, det skulle man gjort oftere. Som jeg sa til Tom, det er vel 17 år siden vi traff hverandre, da var det greitt å være "kjærester" igjen ;-)

Barna har kost seg hjemme med Besta og på spørsmål om vi skulle gjøre det igjen, ble det et klart JA!! Så da håper jeg at vi kan spørre min kjære mor igjen (kanskje også tante Eirin kan hjelpe, om hun får litt bedre tid på seg). Da kan vi planlegge en koselig tur igjen…

Det skjer ikke ofte at det blir tatt bilde av meg, og nå la jeg de til og med ut på nett!! Ja, ja, dere får bære over med det, eller la være å se på de ;-)


Gleder meg allerede til neste gang!!
Ha en fin fin kveld og nyt den ♥♥♥
"Suss" & Klem -Anja-

søndag 3. april 2011

Tilbud mandag 4. april...

For de av de av dere som er innom bloggen min, vil jeg bare informere om at vi får nye naboer i morgen!!
Mandag 4. april flytter Hårkompaniet inn i lokala ved siden av oss, og dette vil vi selvsagt marker!!


Ønsker dere alle rn fin kveld og velkommen i butikken i moregn :-)
Klem -Anja-

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...