søndag 29. mai 2016

Kyllingsuppe

Kyllingen steikast i bita og har den så i ferdig suppe. 

1,5 liter vatn
Kyllingfond
2-3 ss fiskesaus
1 eple og 1 løk i stavmikser
1-2 fedd kvitløk
1 chili
4 Ts red curry paste
Litt Raspa ingefær
Saft av 1 lime
3 store gulrøtter
3 kylling fileer

lørdag 7. mai 2016

NKK utstilling i Ålesund

Ein utrulig kjekke dag i og rundt ringen er over og vi er godt fornøgd med dagen ;)
Alltid like koselig å treffe igjen dei ein ikkje ser så ofte!! Med litt prat og gode klemmer er alltid like kjekt med slike folk og er med på å gi meir energi...TUSEN TAKK!!


Så litt gøy...Ja, sjølv om det har blitt nåkken år i det gamet her er det så kjekt og overraskande når ein får fine tilbakemeldingar!! Ringsekretæren kom bort til meg for å sei det var ein fryd å sjå med i ringen med hundane, at eg stilte dei så bra!...Eg er ikkje den som tek positiv tilbakeelding så veldig bra, men du kor kjekt i dag klare eg å glede meg over fine tilbakemeldingar!!...det var det eg trengte av energi for å få tankane til å ta meg med til fjells i dag ;) 

I fare for å gjenta meg sjølv får eg sei det så langt har vore ei steike bra helg!! :)
Etter ein litt hektisk fredag med å få klipt ferdig eigne hunda, konfirmasjonskake, valpestell og anna hundestell så va det greit å vake opp til ei utstilling kun 20 minutt unna. 

"Bobby" er jo ein steike likande hund og vann si klasse med ck...så fornøgd med denne herlige skatten vår!!...16 mths. Fully grown boy. Sweet head. Good reach of neck. Level topline. Tail well set. Well angulated for his age. Correct coat. Moved well.

"Chico" vann også si klasse med ck. 
I beste hannhund var nok Bobbyen litt ung i konkurranse med dei skikkelig store gutane, men onkel Chico sprang gode venstresvinga slik det holdt til 2 BHK, CERT og Res. CACIB!! :) 
5 year old. Good type. Sweet head. Good reach of neck. Exc. coat. Well angulated. Moved and showed well.
"Chico" - Kvasneset`s Himmelens Diamant... Excellent 1 st open class ck 2BHK CERT R.CACIB...


"Berta" lille goe søtnosen vår kun 9 mnd. og fortsatt baby fikk excellent og blei nummer 4 i si klasse. 
9 mths. Lovely type but still a baby. Sweet head. Good reach of neck. Pay attention for the back. Tail well set. Exc. coat. Well angulated. Moved and showed well for her age.

"Nemi" - herlig med veteraner som fortsatt går i ein alder av straks 12 år!!...og ho som har gått så godt syns nok eg kunne tatt litt fleire runder med oppvaring for dei beste bevegelsane kom først i oppdretterklassa ;) Men excellent fikk ho og blei nummer tre!!...
12 year old. Sweet head. Good coat. Tail well set. Exc. quarters. Showed well.

Så tenkte vi (er ikkje ofte) at vi berre ville ha ein kritikk i oppdretterklassa...ikkje minst hadde Katja litt lyst å prøve seg så det skal vi gjer fleire ganga!!...Så no må ho berre trene litt så ho får stille hund på rett ;)
Dommeren syns hundane var bra, men ei litt ung og ei litt gamal (er vel lov å sei det) så blei det litt sprik, ja og det sa eg før vi gjekk inn, men berre for moro skyld.
Nice type of flats. 2 boys, 2 girls with similar heads, good coates and exc. movers. Pay attention for the back of the girls. Well shown. Excellent.
"Chico", "Bobby", "Nemi" og "Berta"...

Tusen takk for ein fin dag i og rundt ringen!!...
Gleda meg allerede til neste utstilling ikkje minst for å sjå igjen alle kjente :)

For dei frå oss som har lyst å vere med neste gang så hyl ut så skal vi finne utstillingar å melde på!!...Vi som var der hadde det kjekt :)
Klem -Anja-

onsdag 4. mai 2016

Heimestrikka genser frå Klompelompeboka

Mamma har strikka ein fin genser i Sterk frå du store Alpakka, det er Ludvig genser frå Klompelompeboka. 
Veldig fin og mjuk genser er som vanleg fint og stramt strikka... 
Den var akkurat passelig til Tim Are og derfor vil ho strikke ein større.


Vi har då ein genser til sals for dei som ønska fin heimestrikka genser som kanskje ikkje har noko til å strikke...Den er i str 8 år og pris kr. 650,-
Er du interessert så ta kontakt med meg på melding 900 18 619 eller anja@kvasneset.com
Klem -Anja-

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...