torsdag 9. januar 2014

Litt jobb eller??

Ja kan jo kanskje spørre om det, men når man har gått til innkjøp av 21 liter med maling veit en vel egentlig at det er ein jobb som venta!..
Men hadde det berre vore malinga da, men først kjem jo alt grunnarbeid som en ikkje ser nåkke igjen ta. Først må det vaskast ned det gjer seg visst ikkje sjølv og når ingen andre gjer det må ej gjer det sjølv. Så må vi ha litt maskering, men berre litt!! Så kan en egentlig berre gå i gang. 
 
Her må det takast i eige tempo når skrotten er som den er, men mest mulig på ein dag slik at det går kjapt, så får en kortere tid å vere ekstra låke på :)))

Sperregrunning og maling, maling og atter maling...syns det var kjekt å komme i gang med litt innendørs oppussing igjen, men dissa listene og vindua dei kunna eg spart meg, men la gå det blir jo så masse lysere og finere!!...Det med å rulle veggane er jo lett som ein plett og ganske så kjekt :))

Litt forarbeid må som sagt til, gammalt hus er gammalt hus og då kan ein ikkje vente at ting er 100% så lenge ein har det  gamle og ikkje skifta til nye ting som for eksempel trapp...Litt pussing berre litt for sjølv med bind for maunn og nase blei nasen støvlagt og akrylering må til!.
Ha ein fin dag rundt om!!
Eg skal kose meg vidare med litt småpussling...

Klem -Anja-

1 kommentar:

  1. Deilig med forandring Anja,maling gjør underverk :))))
    Toveklem:)

    SvarSlett

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...