mandag 2. mars 2015

Det er vondt...

...har aldri hatt så vondt før!!...
Nedtur, opptur, nedtur, opptur...og innimellom ein topptur!! :)
Vore litt nedtur i natt då berre utviklinga på smertene gjekk ein veg. I går merka eg at smertene blei sterkare etterkvart så hevelsen blei større. Vore lite med søvn men har ikkje så masse eg skal så eg får ta det igjen litt innimellom ;) 

Tvihelde på pumpa mi...eg som er vand med så masse smerter og bruka minst mulig, men innrømme at det her er vondt asså!! Presset på smertene er no rett under skulderblada og som fysioterapeuten sa "det er eit stykke unna operasjonsplassen".
Jada...hadde venta og trudd på ei markant betring og at eg var på veg heim i dag, men den gang ei.
Får berre prøve å gjere det beste utav det...prøvde meg her på ei lita blunking men kan ikkje heilt sei kva det ser ut som. Til dei som lure..........er ikkje deppa enda og tenke eg helde på humøret for då går det kjappere og greiere!! :))

Legen kom inn i dag og lurte på korleis det stod til? "Det er jævla vondt helvetes smerter blei visst skapt på 5. dagen!! Men eg har fortsatt godt humør da!" :)
Legen smila og sei at eg fortsatt har to dager til på meg, men skal ikkje du sei låkt da? Jo, men er jo ingen her som skjønna det :))...legen likte ikkje heilt det han såg og kjente den harde spenninga, varmen og veska, men ville ikkje male fanden på veggen. Han tok vekk bandasjen som eg fekk ny i går kveld og det var lekt ein del gul veske...Eg får ikkje reise til hotellet i dag då dei vil følge ekstra med. Han skulle snakke med sjefen sjølv om kva dei skulle gjer og få tilbakemelding med ein gang dei hadde diskutert. Med mi rygghistorie tek dei ingen sjanse og skal passe godt på meg!! Du oppleve masse og ting går liksom ikkje heilt din veg. Nei, men er vand med det så det går fint ;) Dei må eventuelt vurdere drenering eller åpne opp stinga og spyle skikkelig reint...
Jaja sei eg men då er eg ikkje våken sant!?...så glise han - "nei då får du i så fall sove veldig godt".

Ute med fysioterapeuten ei runde og på veg tilbake til rommet møtte eg legen i døra...OPPTUR!! :)
Dei avventa til i morra for eg har fått nåkken spesielle og dyre plater inni bak der som skal hjelpe på groinga og det kan gi ekstra hevelse. Så eg satsa på at eg slippe å åpne opp igjen, men sa at berre det blir bra så får dei gjer det dei må...
Dei værste beinsmertene vil nok begynne å gå tilbake no så håpa og trur eg disse pressmertene også gir seg snart.

Er så utrulig glad og takknemlig fot dei som hjelpe med dei firbeinte heime ❤️ Gunn har tatt med seg "Sky" på mange tura tenk at mammadalten har fått masse tid ilag med andre!!... så har dei også lånt med seg valpane bort til seg. Janita har også lånt valp så dei får litt nytt miljø etc.
Har fått mange bilder frå Tom og Janita av valpane, og her ligge Katja si "Keesha" avslappa på gulvet...

Elles er det deilig vårsol å sjå ut glaset, og eg ligge her å drøyme og gleda meg til å kome heim til herlig vår med alt det den bringe med seg. Beplanting, fuglekvitter, det spirer og gror, valper som skal trenast og vekse til ❤️❤️❤️ Du kor eg gleda meg til alt eg skal gjer og atter oppleve ein ny vår, nytt liv!! :)

Ønska alle ein fin dag og ei herlig ny veke ❤️❤️❤️
Klem -Anja-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...