lørdag 17. juli 2010

Fotografering...


Vår herlige lille "sjarmørskatt"...

...Jepp, i dag har jeg og Timmen hatt en super ettermiddag. Vi har vert på kjøretur med valpene og besøkt Paul, der vi var så heldig å få låne fotostudioet hans :-))
Jeg fikk noen fine bilder av godgutten vår og et par av valpene...Her kommer noen av Timmen, så kan dere se et bilde av en valp og til slutt noen bilder av meg og Tim som Paul tok. Ikke ofte det blir tatt bilder av meg, men nå da har vi veffal noen av meg sammen med en av skattene våre ♥♥♥Valpene er bare 4 1/2 uke, så ikke de beste å ta bilde av nå, men her er et av en liten skjønning...

Vel hjemme igjen, så var det mating og lufting, før vi gikk inn for å ta kvelden. I morra skal vi finne på en annen kjørerute.

Katja og Tom stortrives på hytta, Katja har redd opp senga si, klar til vi kommer ned igjen. Hun har fått "prinsesseseng" med 3 puter i. Så er hun så heldig at hun slipper mitt mas om å måtte rydde etter seg ;-))Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hausten, ei fin tid for valpa 🤍

…Så gjenstår det å sjå kva som eventuelt kjem… Litt leik er fint…   Eit godt heng mellom Thorin og Nelia… Ein riktig «gentleman» og vi konkl...