onsdag 23. februar 2011

Pallesofa...

...Jepp, så måtte jeg til slutt bare skrive om pallesofaprosjektet mitt :-))
Grunnen var at jeg så et innlegg om pallesofa på NIB i går.

Vi har et rom som vi kaller "svarterommet" - selv om veggene ikke er svarte lenger, så har det fortsatt navnet ;-)

Her har vi tv og kosesofa, en dag for en tid tilbake fikk jeg et innfall. Jeg skulle ha med ny sofa, grunnen var at jeg kunne tenke meg en som var god og brei og ikke minst, en plass der man kunne ha massevis av puter oppi :-)))

Paller har jeg brukt til så mangt tidligere, (har det nok av pappan min som også ikke har så mye imot europaller...) så jeg kjørte ut på butikken å fylte bilen opp med paller. Tok pallene ut av bilen, begynte å spyle og vaske (skure) de.
Når jeg får en ide, må den ofte gjøres NU! Så pallene rakk ikke å bli helt tørr før vi fikk de inn...Tom rista på hodet, "alt jeg gjør, bærer en hel hau med palla inn i huset!!"

Men dumt ble det ikke, tok dobel lenge og la en 2 meter lang madrass oppå, hadde 40 sm til med paller, her satt jeg en stor lykt og et lite brett og til slutt fylte opp med puter...klar til kos ♥♥♥

Vi kjøpte oss ny sofa på stua nå i januar, så da var palle eventyret våres over...men de vaska pallane skal få sin plass i butikken ut på våren en gang ;-)

Ha en fin fin kveld!!
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...