lørdag 26. mars 2011

Earth Hour...

I kveld mellom kl. 20.30 og 21.30 er det Earth Hour, der det oppfordres til å slukke alle lys...
Jeg er for så vidt med på den, men skulle kanskje ønsket at vi alle brydde oss litt mer enn kun 1 time i løpet av et helt år!!
Det vil si, det er 365 dager i et år (bortsett fra skuddår), det er 24 timer i et døgn, det blir da 9125 timer i løpet av et år. Minus den ene timen vi har Earth Hour, vil det si at i 9124 timer i året tenker vi ikke så mye på hva vi bruker av energi (satt på spissen)...det er kanskje noe å tenke på!??
Skal slukke litt og tenne flere lys, men det kan vi gjøre heile året gjennom :-) Ikke bare er det med på å spare energi, men det er koselig og skaper en fin stemning...

I dag har jeg vært på kurs og er helt utmatta...ikke godt å være på "skolebenken" når man ikke er bra, men da er det godt å ha noen hvite glass med små skrift på ;-) Det har nok gått med en del hvite "drops" - men jeg håper det er verdt det til slutt...Om man ser flere sider ved det, så har jeg godt av å komme meg ut av huset for litt sosialisering :-)))

Nå spilles det landskamp, så får vi ønske Norge lykke til og håpe det går deres veg!!
Ha en fin fin kveld alle sammen...
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk, for ei super kurshelg!!

Takk, tusen takk til dåkke alle for ei super kurshelg!! 🤩  Eg har kost meg meg huset fult i flotte «hundefolk» og ikkje minst fått lov å se...