mandag 13. januar 2014

Ikkje akkurat A4...

Skikkelig sløvestol...
 
...Nei, nåkke A4 har eg nok aldri vore og har heller ikkje blitt det med åra heller!. 
Min instagramkonto Anjasskatter vil du finne litt av kvart på - interiør, barn, hund, natur, blomster, mat etc. kanskje finn du litt inspirasjon eller kanskje litt frustrasjon ;)  Her ser du litt bilde av det som er lagt på instagram...
Litt blomsterpynt i stua...
Eit lite hjørne i soverommet...
Frå hyttekjelleren...
Herlige roser ute...gleder meg til sommeren, vi har så store planer om å få det enda bedre rundt dørene...
Ein haustmorgon på tur rundt Vassetvatnet...Håper på mange flotte turar i løpet av 2014 kanskje få nåkken skikkelig fine bilder også ;)
Litt av det heimesnikra kjøkkenet på hytta ved Vikersund...
 Herlig bad når ein treng det som mest...
Har alltid mange balla i lufta og for tida har vi litt prosjekt pågåande i heimen...så massevis av bilder under og etter oppussing vil komme ;) Men som den personen eg er vil det nok gjenspeile seg i interiøret, her er det nok ikkje den typiske "kataloghuset" men rett og slett min stil og den passa meg heilt perfekt!! 💜 Håper likevel at her kan vere ting nåkken lika og ikkje minst kanskje litt inspirasjon, gjerne til gjenbruk!!... Eg har heile tida likt å bytte litt om på og skifte ut litt interiør og gjerne bytte frå "nytt" til gammelt...no når vi har innreda kjelletstua vår i helga var det kun med "gamle" ting vi hadde ståande, nåkke vekkstua og litt for å lette på trykket i overetasjen ;) Gubben måtte innrømme at det var greit eg samla på masse brukelig og ubrukelig "dritt" :))) Kjem snart med bilde frå stua både på instagram og her på bloggen.
Er no klar for ei ny veke...
Klem -Anja-

 

 
 

1 kommentar:

  1. Så deilig å få styre og stelle i heimen Anja :)
    Sikkert litt rart,vemodig og trist å ikkje ha Tom sine foreldre der lenger,men det er ei tid for alt og no har du lov til å glede deg over heile huset dokka og få bruke det fra kjeller til loft.Godt med ei kjellerstue når ungane har med seg venner,så slippe man å "trakke oppi dei":) Eller til en klubbkveld :) Veldig enig i det du skriver - en heim skal ikkje sjå ut som en katalog men vise kenn som bor der,med blanding av gammalt,nytt,ting man e glad i,minner og personlige ting!Gleder meg til å få sjå bilder!
    God uke!
    Toveklem :)

    SvarSlett

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...