lørdag 18. november 2017

Boligtomt i Langevåg...

Utsikta mot Breisundet er upåklagelig...

Vi vurdera å selge ei boligtomt i Langevåg...
Den ligg i eit rolige område på Villemhaugen 5 minutt gange frå Langevåg sentrum.
Villemhaugen har 4 hus og kun eit som ligg forbi denne tomta i enden av vegen så dermed er det liten trafikk. 

Mot nord ligge Hølevegen og mot sør på andre sida av eit berg (ein del av berget er i denne tomta) ligge Løkedalen.
Bildet vise tomta og det huset vi har i Langevåg...

Det er enkel tilkomst og tomta er stor sett flat, og den er opparbeid med stein underlag og mark, litt beplanta og det står i dag ei hytte der. 
Den selgast som den står, og vi har tidligare fått eit prisanslag på rundt kr. 1000000,- Tomta har god utsikt, ligg lunt til og er ganske så usjenert. 

Huset vi har i Langevåg ligg rett ved denne tomta. Vi la det ut for sal i ei litt dårlig tid og bestemde oss for å ha det å leige ut. I dag leige vi ut heile huset, men der er muligheit for to boeiningar der leiligheit i kjellaren med to soverom, stor stue, bad og kjøkken kan leigast ut.
Eg laga nokre blogginnlegg før dei klarte å få huset ut på markedet og då var det eit marked som kokte og mykje interesse. De kan sjå bilde etc. på desse lenkane som eg legge ved her:
Er du interessert eller vil høyre litt meir om den så ta kontakt med Tom Haugen på 941 64 947 eller email tom@kvasneset.com

-Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...