torsdag 17. februar 2011

Engler...

Kan vi få nok av fine, koslige, lekre, skjønne og ikke minst engler med særpreg?? Neppe ;-)
Vi finner i dag engler hos mange forskjellige levrandører, noen er fine, andre er grei nok, så er der også noen som vi ikke liker så godt. Vi har og vil fortsette å kjøpe inn hos forskjellige lebrandører, vi vil da forhåpentligvis ha litt for enhver smak...Men vi er nå så heldig at vi har fått en ny levrandør som har et enormt utvalg nydelige engler. Vi har her noen få bilder, men det er mange fler i butikken :-))

Hjerte med engel i for å henge på veggen...

Denne er bare så herlig, en engel som sover i vingen...


Engel med lysestake, vi har også en fin en med lys, der engelen sitter oppå en kule...


Det er blant anna engler i forskjellige størelser og farge, forskjellig engleheng til vegg, platter og knagger med engler, der er de som er til lys etc.

Så nå kan vi bare engle oss ♥♥♥
Klem -Anja-

2 kommentarer:

 1. Hei, Jeg lurer på om du veit hvor jeg kan få tak i den englen som sover i vingen sin. går det ann å bestille den over nett? Hva heter den og hvem har laget den?

  Ville blitt kjempe glad om du kan hjelpe meg. har nettop mistet babyen min i uke 19 :( og syntes denne englen var så fin.. Jeg er fra Trondheim.

  Hilsen Heidi. - www.hyggelig.blogg.no

  SvarSlett
 2. Hei!!


  Da har jeg sendt deg en mail ;))

  Den engelen er bare så skjønn...Den kan man både ha inne og ute.

  Ønsker deg en fin dag!!
  Klem -Anja-

  SvarSlett

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...