torsdag 18. september 2014

DET her blir berre FOR dumt!!

Ja pinadø, her hadde eg ein fantastisk tur mandag, skal ha meg ei lita avslapping og hiv  meg på soffan og treff armlenet og dermed "litt" vondt i halebeinet...Ja ja, det blir jo berre eit litt ekstra trykk der eg har vondt i utgangspunktet, så litt til eller frå spilla vel ingen rolle.
Ein dag kvile og eg tek meg ei runde ut på morrakvisten i går, herlig ver og nydelig rundt vatnet, ja så enkelt så rundt Vassetvatnet så klare eg å tråkke over!!

Tok meg eit par stopp der eg brukte min lille telefon for å ta nåkken bilder rett før uhellet inntraff...


Kom joggande inne i skauen bak skytterhuset og med eit tråkkk poff så var det gjort.................................så irriterande!!
Har liksom sagt det til meg og mitt turfølge at vi må vere forsiktig så vi ikkje skada oss, ja slik at vi får nåkken ekstra fine tura i haust spesielt før eg skal "inn" men så skjer DET asså.
Heilt vanlig, irriterande og den vanligste skaden som fins!! Har aldri tid til skade, men ikkje akkurat noooo da!!...

Så no treng eg asså alle gode råd eg kan få for rask heeling!!...

Tim Are kom heim etter eg henta han på skulen og besta var her..."nei og nei, du mamma du mamma - først skada ho ræva og no foten!!" :)
Tom han berre ser fortvilt på meg og sei, "du og den kroppen din, du får det til!! Syns du har nok frå før og slike smågreier er heilt unødvendig"...Ja kjære du har heilt rett!
Ja sei eg, skulle nesten tru eg har begynt med sjølvskading!!...OMG så langt ifrå det, så hjeeeeeelp meg og få ditte overstått ♥♥♥
Det eg har gjort er avkjøling, har på trykkbandasje og held foten heva så ofte som mulig, skal prøve å halde meg så masse i ro som mulig - for det er jo eg veldig flink til!!...

Nåkken som veit om eg kan gjere nåkke meir!!???
 Hadde i det minste fine omgivelsa å stå i...
 "Sky" koste seg i vatnet først, så skjønte ho nok at alt ikkje var heilt "normalt" og nesten så eg såg at hunden var fortvilt over den klumsete mora, ja nesten så ho rista på hovudet...
Der stod eg rett og slett med foten i gjørma...men, avkjøling er viktig!!...
 
Veit det blir for dumt å "skrike over" eit overtråkk, men er så frustrerande om eg skal ha dette over meg "lenge" akkurat no...eg treng å få lufte hovudet og vere i best mulig form til neste operasjon ;)
Det her skulle ikkje vere syt og klag, meir som at eg vil ut og hoppe...eg veit det er mange i samme båt som meg, men akkurat no trengte eg ikkje ditte i tillegg, ja akkurat som alle andre som har idiotiske overtråkk!! ;)

Beklager sytet, men i det store og heile er det overhode ingenting å klage på for slik må ein nesten rekne med, det er berre tidspunktet det skjer på...

Super♥duper♥fortsatt♥godt♥humør♥klem♥frå Villa Kaos
-Anja-¨
 
 
NB! Eg "hata" soffan!!....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk, for ei super kurshelg!!

Takk, tusen takk til dåkke alle for ei super kurshelg!! 🤩  Eg har kost meg meg huset fult i flotte «hundefolk» og ikkje minst fått lov å se...