mandag 16. mars 2015

Du kan bli med...

...ja, men berre viss du vil ;) Du som lese ditte har veffal eit valg, men det kan eg ikkje sei om ullprodusent Devold for dei har vore med sia eg låg i senga etter operasjon på Ullevål, vore med på mine første "treningsøkte" og vil nok vere med kvar dag heile vegen til topps!!.......ja og til topps ein plass skal eg nok ;) og du kan lese om "reisa" gjennom året her på Anjasskatter...
Det kan nok tenkast at dette bildet tok eg 1. juledag 2014...Beste fjellturen og vakraste utsikta!!...Hjørundjorden ♥♥♥
Håpe det ikkje tek alt for lang tid før eg er oppe her igjen ;)

Begynte så fint på Ullevål å skive ein "utviklingsplan" og har ikkje blitt heilt ferdig enda...men eg har mine små mål i hovudet og håpa eg når dei, kanskje må eg utsette det litt og kanskje kan eg ta igjen ein dag her og ein dag der.

Det blir nok ikkje den voldsomme oppdateringa som var på Ullevål, har faktisk endelig litt meir meiningsfullt å fylle dagane med enn "syt" :)) Men, mang syns det var veldig greit å kunne følge meg slik så slapp dei å "mase" om kor det går.
Det er nok ikkje så mange svinginga no når eg er "stabil", og sende ut nytt innlegg kvar dag om at i dag er det jækla vondt i hofta og dagen etter er det beinverk i ryggen, så beinverk i hofta og slik går dagane. 
Nei, for tida nyte eg våren og ser fram imot dei måla eg skal nå i løpet av 2015!!...steik kor eg gler meg!! :)))

Devoldulla med kompresjons strømper og deilige skjorter skal bli med frå sjukesenga, til korridorane og trappegangen, til små meter her og der, på handballkamp Katja som var der da, og framover til runde rundt vatnet, før eg etterkvart begynne å prøve meg oppover...og oppover skal det gå, må nå på Leirvågfjellet og ein tur innom Blåfjell før sommaren slik at eg ser kor skrotten virka. Når eg har fått tatt nåkken tura dit så vil det vise seg etterkvart kva eg kan klare. Ein tur til Frostatind og Skårasalen er eit lite mål i det fjerne. Ja og draumen hadde vore Slogen, men har beklageligvis ikkje helikopter til nedturen :/  Så den får kome ein gang etterkvart om det vil seg slik...då skal veffal toppøla vere med og det sjølvsagt Slogen sitt.
 Medan eg drøyme om nye tura får eg ta med dei som eg har i minnebankn frå før operasjon...
Her er trøyene med til Sylvkallen i Oktober 2014!!...
Disse strømpene har vore steike gode å hatt...

Så då veit de at eg er på gang...eg er ein god del i hagen med hundane og berre håpa at når regnet og vinden kjem tilbake så kan det godt vere på nattestid slik at eg får rekovalens i hagen ei tid framover...

Min kjære gubbe plastra ryggen min før han for i dag, og er no klar for ein deilig dusj slik at eg kan fortsette dagen i litt freshere utgåve ;)
Nyt dagen på din måte for det har eg tenkt til...I gonna kick some pain!!
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk, for ei super kurshelg!!

Takk, tusen takk til dåkke alle for ei super kurshelg!! 🤩  Eg har kost meg meg huset fult i flotte «hundefolk» og ikkje minst fått lov å se...