torsdag 2. april 2015

Kjøleskapgraut

Så godt og steike enkelt!!
Har ikkje slått meg på det før no pga at eg har vore såååå glad i vanlig havregraut til frukost, men innimellom er barna litt lei av det og då slepp eg å koke berre til meg...Etter at venninna mi "bomba meg med snappa" (eit par stykker var det vel) så heiv eg meg på for å gjer det enklere, så håpa eg barna vil prøve etterkvart som det på sommeren blir det for varmt for varm graut...

Så kvifor ikkje berre gjere det enda enklere med å berre hive saman melk og havregryn på kvelden og litt stæsj på morrakvisten, og vips har du herlig god og sunn frukost...Viktig med nåkken sunne måltid i ei påske som elles byr på masse snop og tunge måltider...
For meg er det viktig at det er god grautkonsistens... ;)
2 dl lettkokte havregryn
2 dl mandelmelk
Settast kjølig i serveringsskål over natta...

Pimp den med det du ønska, men eg bruka kanel, (innimellom) bittelitt akasie honning, blåbær og jordbær...bringebær er også sabla godt på ;)
#gogreen Starta alltid dagen med matcha og spirulina...
Katja har malt på egg og kjempefine er dei!! Ekstra kjekt no som all påskepynten er på hytta og vi er heime i år...

Ha ein herlig frukost eller som meg i dag god lunsj ❤️ Herlig påske...
Klem -Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Noreg, kva skjer eigentleg..!?

Norsk natur...er det dette noko av det vi vil rassere og selge ut av landet..!? Ja, kva er det eigentleg som skjer her til lands??...