torsdag 17. april 2014

Herlig musliterte

Satt å koste meg med boligpluss og ein kopp te på kjøkkenbenken med sola steikende gjennom vinduet...
Las der om tertefest til frukost, middag og dessert!!...kan det gå an da!?
Det her måtte berre prøvast eg som er så glad i musli til frukost. Måtte til innkjøp av musliblanding for mi eiga heimelaga står igjen på benken heime i Langevåg.

Leita lenge og vel etter store terteformer i heile Vikersund og Hønefoss, fann nåkken runde på Jernia i Vikersund...men etter eit besøk på Buskerud Storsenter fann eg dei superskjønne hjertespringformene 💜
Den måtte sjølvsagt nyttast på favorittplassen min...

Når dagen starta sånn litt over seks har eg god tid til sånn syssel før resten av gjengen våkna...når kroppen kjem seg i gang får eg både lufta hunda, vaska opp og slappa av på 
favorittplassen stille og rolig ;)

"Sommerlig frokostterte" frå #Boligpluss...
Ditte trenge du til fire personar...eg brukte ikkje melis og så masse sukker...

BASE
- 180 gr. ferdigblandet mysli
- 2 ss sukker
- 1 klype kanel
- 75 gr. smør

YOGHURTFYLL
- 2,5 dl. gresk yoghurt naturell
- 1 stort egg, lett vispet
- 1 ss sukker
- frøene fra en vaniljestang
- 1 mango i skiver, uten skall
- 50 gr. bjørnebær
- 50 gr. bringebær
- melis
1. Forvarm ovnen til 180 grader. Bland alle indigridiensene til tertebasen i en bolle og bland godt. Fordel blandingen på fire terteformer, 10 cm diameter. Stek i ovnen i 5 minutter til de er lett ristet.
2. Bland alle indigridiensene til yoghurtfyllet og fordel blandingen over i terteformene. Stek i ovnen i 15-20 minutter.
3. Pynt tertene med rikelig mengder mango, bjørnebær og bringebær. Strø litt melis over til slutt og server. 

Utrulig godt både til frukost og lunsj og eg heiv oppå rikelig med mango og bringebær (hadde ikkje bjørnebær)...

Vil anbefale å kjøpe månedens Boligpluss for mange fristende oppskrifter og ikkje minst herlig inspirasjon...

Terteklem 💜
-Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Convoy

Turens første stopp på Åndalsnes der Cecilie satt frå seg bilen sin... Det har vore så mykje eg skulle og ville fortelje om, men med f...