onsdag 17. oktober 2012

«Nytt» kjøkken på hytta


Trur dette vil bli den nye favorittplassen på hytta - Katja likte seg så godt at ho ikkje ville gå derifrå...

…Ved vår flotte tur til Nederland fann vi eit stilig «hagekjøkken» som vi gjerne ville ha på hytta. Vi bestilte det og skulle berre sendast til Oslo så vi kunne hente det der i haustferieveka, tenkte vel ikkje så masse på det anna enn at eg venta på rekninga…Men, eg visste det kunne ta litt tid i og med dei måtte pakke alle palla etc.. før dei sendte varene.

Her er bildet av kjøkkenet som skulle komme...

Eg ringte til Oslo når vi kom på hytta, men der stod det sjølvsagt ingen kjøkken. Bodil ordna (igjen takk!) med det meste så etter ei stund fekk eg beskjed om at det ikkje var sendt.

Då var det ute av verden og eg kunne igjen tenke på det Ikea kjøkkenet som eg hadde forestilt meg der. Men, (det er alltid et men!) når eg var forberedt meg på at vi skulle «arbeide litt» og få nytt kjøkken i haustferien, ja då vil eg heilt klart gjerne ha det!..
Sjølv om at eg har mala dette kjøkkenet fleire ganga har eg lenge kunna tenkt meg litt endring her.
Er vel kanskje ikkje så rart at ideane har krinsa i hovudet på meg!?...

Det stod vel ikkje akkurat på mangel av idear, men heller kor realistiske dei forskjellege var då vi hadde tre dagar til rådigheit.

Tom prøvde sjølvsagt å snakke meg frå det, men han måtte berre innsjå at slaget var tapt – her var det for han berre å begynne å rive etter at heile kjøkkenet var tømt.

Slik såg veggen ut etter at den gamle inn redninga og golvet var vekk, eg var sjølvsagt superglad når eg fekk vekk 1 lag laminat og et lag med golvbelegg - då var det berre å flikke litt på tregolvet...
Timmen hjalp papsen med avløpet under vasken...
Enkel kokkelering ute i det fri...
Litt undervegs...
Fin gammal melkeflaske som eg fann oppe og lengst inn i storskapet...
Føle ikkje at en får det rette inntrykket på bildet - alt er sjølvsagt ikkje heilt ferdig, men småting som gjestår som mellom anna forhenga og gardinene (der tok eg berre å snurpa opp dei som var der - resten fiksast med når vi kjem ned igjen..).
Herlig med ekstra benk mot veggen ved vasskommen...Sjølvsagt herlig oppvaskmiddel frå Durance!
Lekker kjøleskap ;)  Er litt usikker på kva eg skal gjer med det enda...
Ny liten spiseplass...

Var så heldig at vi fekk besøk av gode venner som kunne bistå med litt bygging berre kjerring fikk tegna og forklart korsen ting skulle gjerast. Tusen takk!!
Vi er veldig godt fornøgd med resultatet og vi gleda oss til å komme på hytta igjen…Då skal det berre vere avslapping og kos!! Overhode ikkje gjere alle småting ferdig.

Eg har sjølvsagt ein del små- og nåkken litt større ting på tapetet, men alt til si tid…
Her blir det veffal tid til kos, familietid og late dager neste gang vi er tilbake 
♥♥♥ og med det ønska eg dåkke ei lun natt…
Klem -Anja-

2 kommentarer:

 1. Så utrolig tøft det ble! Drømmer om nytt kjøkken på hytta jeg også, og denne løsningen var sannelig ikke dum

  Ha en fin fredag

  Klemmer fra Lottemora

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det!!
   Vi blei veldig godt fornøgd, alt kjem nok ikkje så veldig godt fram på bildet...Det var en "enkelt" og grei måte å gjer det på, så blir det heilt "vårt eget" :)

   Lykke til med kjøkkenet ditt - skal bli kjekt å sjå etterkvert korsen det blir!!

   Ha en fin fin kveld!
   Klem -Anja-

   Slett

Takk, for ei super kurshelg!!

Takk, tusen takk til dåkke alle for ei super kurshelg!! 🤩  Eg har kost meg meg huset fult i flotte «hundefolk» og ikkje minst fått lov å se...