onsdag 3. oktober 2012

Soverommet på hytta


Det har vært fleire ting eg kunna dratt fram etter en lang «sommar» - ja en kan vel ikkje akkurat sei at vi har hatt ein fantastisk sommar, men eg har funne ut at vil vi ha det betre vær messig får en emigrere til eit land lengre syd!..

Forhenget på skapa...
Vi planla 4 veker med sommerferie i år…hahaha det skulla eg sagt med ein gang. Tom tok med seg barna og dei firbeinte å reise på hytta ein laurdag, onsdagen ettermiddag for eg nedover. 
Etter snakk i fleire år malte vi opp igjen eine soverommet og fikk inn ei «betre» seng, så flytta vi den beste madrassa til nabo rommet. Den blei sjølvsagt akkurat litt for stor dermed demonterte vi den andre senga, men då det var gjort var det berre å hive seg rundt å male det rommet også ;)
Det største soverommet før...
 Soverommet etter...
Det vi visste lite om var at dei fire vekene blei til knappe to for Tom måtte heim igjen for å jobbe!! Jøsses asså…(mi tålmodighet med tanke på tidsbruken i arbeidet kan også bli mindre - så pass deg!)når han var på hytta gjekk som vanleg telefonen varm og enda på visa var at det atter i år berre var å avbryte ferien! 
Vi har hatt 1 ferie der vi fikk fullføre etter planen og det var til Thailand tidligare i år – så det er vel berre å planlegge ny tur til vinteren!! 
Det som er vanskelegast med det er pass til dei firbeinte, vi har gjort det ein gang og det var godt å sette seg på flyet å tenke på at dei hadde det bra 
 På det minst rommet hang det fortsatt igjen "nostalgiske" merker...Her ein av favorittbilane til Tom med klistremerket til tidligere Br. Haugen.
Er det nåkken som kjenne igjen dette klistremerket?? Litt kjekt å sjå det merket der for det var lenge før mi tid…
Her er lillerommet med god plass...ja, veffal å ligge på ;))

Etter oppussinga bar det heim så vi blei ikkje heilt ferdig med alt som skulle på plass, men vi prøver på an igjen no i haustferien.
Eg og mamsen var innom hytta i august då hadde vi med to små skap som er grei til handdukar etc.

Det blei lysere og vi blei godt nøgde…Hytta vår er lita og ei "skikkelig" hytte men med god plass ute ;) Vi håper å få satt opp et aneks etterkvart slik at det blir enda bedre plass når vi har besøk...Her kan du sjå korleis det blei etter oppussing av stua!

Gleda oss til nåkken fine dager på hytta neste veke 
Klem –Anja-

3 kommentarer:

 1. hei snuppa:)
  Så kjekt at du blogger igjen - her var det mye jeg hadde gått glipp av!!Så herlig å få med seg floriaden da,du er vel full av inspirasjon nå tenker jeg:)?
  Meg er det ikke så mye å se til så det er ikke rart du ikke har sett meg,det blir mest småturer nå som Raskoh er sjuk.Klarer ikke å ta med meg de to bleikfisene ut på langtur og gå fra Raskoh,så de får klare seg med småturer og av og til kjører vi opp på vedde slik de får løpe litt.et styr og et helvete dette her,tar en dag i gangen men så lenge han ikke lider,har livsglede og alt fungerer sånn på spise og dritefronten så får han være hos oss.Går på hjertemedisin og vanndrivende som hjelper godt.Du veit vel omtrent hvordan det er selv...medaljens bakside ved å ha hund.
  Og som du skriver...ikke alltid like lett når man skal på ferie.,Vi har faktisk ikke vært på ferie enda...grunnet jobben med karl så bestemte vi oss oss for å ta det igjen i hlst...haha,nå er det jo pina'det snart jul så jeg tror jeg vet hvordan det går med den ferien.Gjør ikke meg noe,men ungene syns jo det er dumt.Får ta det igjen til neste år eller våren???Ser dere skal på hytta- kos dere masse.Vi venter Bergensbesøk (min brors barn) så da skal vi kose oss rundtomkringsen her:)
  God høstferie!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hilsen Tove!!
   Ja håper å fortsette litt blogging no...Håper dåkke får en fin haustferie!!
   Vi setter oss i bilen no i kveld eller tidlig i morra ;)
   Klem -Anja-

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Kullet er godkjent...

...kom tikkande inn på e-post ikkje lenge etter vi var komen heim etter tur til veterinæren. Etter helsetest, vaksinasjon og ID-merking vart...